tirsdag 5. februar 2013

Nye tider

En kjapp gjennomgang forteller meg at 2012 ikke var mitt beste år. Det var året jeg egentlig ikke gjorde noenting. Jeg jobbet selvfølgelig for å bli frisk, og det har vært en temmelig stor jobb. Men bortsett fra det, gjorde jeg ikke så mye. Jeg hadde mye problemer med hukommelsen og glemte avtaler, bursdager og mange andre ting. Jeg glemte til og med å gi barna mine gaver på julaften. Dårlig mor, vil kanskje noen si, men jeg husket det dagen etter. Og ungene ble veldig glade for presangene sine, selv om de ble delt ut en dag for sent.
Jeg syns det er på sin plass å legge ut et bilde fra i fjor hvor jeg faktisk gjorde noe. Her syr jeg siste finish på en veske som Tone fikk i julegave. Vesken syns dessverre ikke så godt på bildet, men jeg var nødt til å redigere litt for å få fjernet en stor valke som hadde sneket seg med.


Jeg er helt sikker på at 2013 blir et bra år. I morgen skal jeg begynne å jobbe igjen, og det gleder jeg meg til. Et og et halvt år ute av arbeidslivet er lenge, så nå gleder jeg meg til å bli virksom igjen.
Jeg begynner veldig rolig med bare to timer i uka og skal øke på etterhvert.

 
Man er jo bare nødt til å like en arbeidsplass som har et skilt som dette!

Etter nyttår har energinivået mitt blitt normalisert, og jeg er endelig meg selv igjen.
I helgen har jeg malt en fondvegg i spisestua, rydda, vaska og byttet gardiner. Det ble så fint at jeg er nødt til å legge ut et skrytebilde.

 
 
Ønsker alle en fin tirsdagskveld! ♥

4 kommentarer:

 1. Lykke til med jobbings igjen. Og hele 2013 :) Og likte virkelig spisestuen din babe :D Stor klem

  SvarSlett
 2. Herlig nytt innlegg Linda <3
  2013- DET blir året!
  Når det begynner så bra, så kan det bare bli bedre! :)
  Masse lykke til i morgen!!
  He he.. likte det skiltet på jobben din :D
  Og veggen ble sååå fin! Tror den gir energi den også <3
  klemmm

  SvarSlett