søndag 1. juli 2012

Ute av drift

Det er nesten to måneder siden forrige innlegg fra meg. Jeg har, som tittelen sier, vært ute av drift. Det har vært slitsomt, og jeg har ikke hatt ork til å gjøre så mye. Jeg har byttet medisiner, og de har ikke virket som ønsket. Men nå, etter enda flere endringer, ser det ut som om det kanskje går den riktige veien.

Sylvester er også ofte ute av drift,  men det er mest fordi han er en bedagelig pus. I dag hadde han lurt seg inn i senga vår igjen. Han får egentlig ikke lov av Per til å ligge der, men jeg syns det er koselig når han kommer tuslende. Han bruker å hoppe inn gjennom soveromsvinduet om natten, og da merker ikke Per at han legger seg i armkroken min.

Jeg føler jeg har hatt mye medgang denne uken og fått en skikkelig power-boost, spesielt nå i helgen. Etter å ha vært uten førerkort i over et halvt år, fikk jeg endelig tilbake førerkortet i går. Det var en helt sinnsykt deilig følelse å sette seg bak rattet igjen og kjøre! Jeg føler meg så utrolig fri! For ikke å snakke om hvor digg det er å sitte i bilen og synge for full hals. Møtende trafikanter er herved advart; det har ikke tippa for meg selv om jeg kjører med munnen på vidt gap, jeg bare synger.


I går hadde Per jeg 6 års bryllupsdag. Vi startet dagen med bursdagsfeiring for junior. Han har bursdag i dag og blir åtte år. Hans største ønske har vært å få en smarttelefon. Siden sånne telefoner er utrolig dyre, ble gjestene med på et spleiselag. Dermed fikk junior full pott i bursdaggave.


Jeg fikk presang, jeg og, i anledning bryllupsdagen. Denne lekre veska er nå min! Merket er Dixie, og den er kjøpt på Bjørkelangen i en butikk som heter Must. Der har de masse nydelige klær, skjerf og annet tilbehør.


På kvelden feiret vi dagen med gode venner. Jeg feiret med mine søte snupper + ektemenn, og Per feiret med mange andre på vår lokale festival her i Aurskog, Råtastock. Vi hadde en super kveld begge to, selv om vi feiret hver for oss. Jeg er nesten hundre prosent sikker på at jeg hadde det gøyest! Vi var bare fem stykker, men stemningen var magisk. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det SÅ gøy! Jeg var selvfølgelig edru, men det la ingen demper for festlighetene. Da jeg våknet i dag var jeg støl i nesten hele kroppen. Det tar på å hoppe på trampoline når man har passert tredve og ikke har noen som helst form for kondisjon. Men, jøje meg, så moro! Dette bildet er tatt bare minutter før jeg hadde et bittelite uhell. Note to self: Neste gang jeg skal hoppe på trampoline og ler så jeg skriker, er det best å tisse først...!

Ha en flott søndag!

2 kommentarer:

 1. Hei :) Innom deg for å hilse på. Lenge siden nå - jeg dabbet dessverre litt av, siden det ikke skjedde så mye her. men nå er jeg innom igjen for å si at jeg håper sommeren din er god og at den har vært fylt med gode, solfylte opplevelser :) også håper jeg du skriver igjen, når du kjenner for det :) GOD søndag! klem

  SvarSlett
 2. Synd å se det fortsatt er litt "ute av drift her" - men jeg håper likevel dagene dine er gode for tiden...?
  Nå må jeg bare si deg noe rart. I natt, av alle ting, lå jeg og tenkte på deg. Ikke spør meg hvorfor. Jeg skal innrømme jeg selv lurte på hvorfor jeg fikk alle disse tankene om deg - bare sånne tanker der jeg lurte på hvordan det var med deg og sånn, og at det var lenge siden jeg hadde sett deg blogge...I stedet for å ligge å gruble, foldet jeg mine hender og ba en bønn for deg,.
  Og nå, skulle jeg bare innom bloggen min, så ser jeg du har lagt deg til som følger hos meg. Så koselig :)
  Det syns jeg i grunn var litt snodig. Jeg har tenkt på deg - og du har vært innom hos meg...

  Og med det ønsker jeg deg en fin søndag, kjære deg. Håper se deg blogge igjen etterhvert. GOD klem !! :)

  SvarSlett